Alt du noen gang har ønsket å vite om å bruke en aroma diffuser - Nettimport.no AS

Alt du noen gang har ønsket å vite om å bruke en aroma diffuser

aromadiffuser og aromaoljer gir deilig duft i rommet

Bortsett fra å få rommet ditt til å lukte som et spa, her er faktisk hva den gjør.

De mest effektive velvære rutinene du kan gjøre hjemme er de som passer lett inn i dine daglige rutiner. Tenk på en aroma diffuser som en liten innsats i egen omsorg: De bringer velvære elementer inn i hjemmet ditt, og forvandler rommet ditt til et rolig rede hvor du (noen ganger bokstavelig talt) kan puste lettere. Disse aroma diffusere frisker opp hjemmet ditt uten at det krever noen stor egeninnsats. Men gjør dette med forsiktighet, disse eteriske oljene kan være superkraftige og ikke alle bør gjøre det. Vi anbefaler å prøve seg rolig frem.


Så hva er en aromatisk oljediffuser? 

For å si det enkelt, så er en olje diffuser en enhet som bryter essensielle oljer ned i mindre molekyler, og sprer dem i luften for en behagelig eller beroligende effekt - avhengig av oljen som er satt i diffuseren. Ulike essensielle oljer har forskjellige egenskaper - for eksempel har lavendel en beroligende effekt som er ment for å hjelpe på søvn. En diffusers jobb er å spre partiklene jevnt utover rommet  i en behagelig konsentrasjon som er lett å puste inn.  


Enkelt fortalt, en diffuser brukes til å fylle luften i et rom med små, pustende partikler av fordelaktige essensielle oljer - noe som gir rommet en roligere og mer behagelig luktende atmosfære. “Det er velkjent at duft er sterkt forbundet med hukommelse”, sier Benjamin. “Når jeg har sitrongress i diffuseren, minner det meg om Thailand, mitt lykkested, og jeg kjenner meg øyeblikkelig i feriemodus og får en avslappende følelse”. Oljer setter bare en stemning for rommet ditt og aktiviteten du utfører den dagen.


Du kan her se hvilke produkter vi har innen aromaterapeutiske oljer og diffusere her.

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.